Oppimisen olohuone aikuisille

Haaveiletko opinnoista, mutta et oikein tiedä miten sitä opiskeltiinkaan?

Vai ovatko opinnot käynnissä, mutta eivät suju niin kuin toivoisit? Onko hankala löytää tärkeät asiat tekstistä? Ovatko kurssit ja tehtävät levällään etkä tiedä mistä aloittaisi?

Sisältääkö työsi tai opintosi laskemista, mutta se tuntuu haastavalta? Kaipaatko apua työhakemuksen tai muun tekstin kirjoittamiseen?

Onko tietokoneen käytön opettelu jäänyt muun elämän jalkoihin?

Esimerkiksi tällaisiin aiheisiin voit saada apua Oppimisen olohuoneesta. Ota yhteyttä Johannaan, Miiaan tai Heliin, niin varataan aika keskusteluun. Voit jatkaa yksilöohjauksessa ja/tai osallistua Oppimisen olohuoneeseen tai pajaan. Toiminta on sinulle maksutonta.

Olitpa opiskelija, työssäkäyvä, työtön tai työelämän ulkopuolella ja kaipaat tukea oppimiseen, tervetuloa! Oppimisen olohuoneesta saat oppimisen tukivälineitä ja vertaistukea opintoihin, töihin ja elämään.

 

Meidät saa parhaiten kiinni sähköposti- tai tekstiviestillä.

Heli Kinnunen
Hankepäällikkö (Elinikäisen oppimisen keskus -hanke), oppimisvalmentaja, KM
Puhelin: 044 282 0036  /  heli.kinnunen(at)lukijose.fi

Johanna Lyytikäinen
Oppimisvalmentaja, FM
Puhelin: 044 282 0019  /  johanna.lyytikainen(at)lukijose.fi

Miia Lund
Oppimisvalmentaja, KM
Puhelin: 044 282 0018  / miia.lund(at)lukijose.fi

.

 

Oppimisen paja

maanantaisin klo 16-19 Josen toimistolla, Suvantokatu 20.

Pajaan voit tulla tekemään omia tehtäviäsi tai harjoittelemaan lukemista, kirjoittamista, laskemista ja digitaitoja erilaisten tehtävien avulla omaan tahtiisi. Me autamme silloin kun tarvitsee. Pajassa voit myös jutella muiden kanssa ja saada mahdollisesti vertaistukea ja vinkkejä oman oppimisvaikeuden kanssa elämiseen.

Voit tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa, miten vain pääset. Toivomme, että käyt yksilöohjauksessa ennen pajaan tuloa. Ilmoittaudu pajaan viimeistään maanantaiaamuna teksti- tai sähköpostiviestillä meille, niin tiedämme varata tilaa.

 

Oppimisen olohuone

keskiviikkoisin klo 12-16 Josen toimistolla, Suvantokatu 20.

Olohuoneesta voit varata itsellesi rauhallisen tilan omien tehtäviesi työstämiseen. Me olemme apuna tarvittaessa ja voit testailla erilaisia oppimisen apuvälineitä. Käy yksilöohjauksessa ennen kuin tulet työskentelemään. Ilmoita tulostasi viimeistään keskiviikkoaamuna, niin tiedämme varata tilat.

Katso lyhyt esittelyvideo:

 

HENGARI on rinnallakulkija, joka auttaa arjen askareissa, virastojen viidakossa ja tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä. Jos tuntuu, että arki jumittaa etkä enää muista missä olet hyvä ja mihin olitkaan menossa, ota yhteyttä Hengariin eli Heliin, Johannaan tai Miiaan.