Lukitestaus

Lukitestit

Huomio! Lukitestit muuttuvat maksullisiksi. Lukitestien hinnat 1.3.2022 alkaen: Lukiseula 20 € ja yksilötesti 30 €. (Testi maksetaan testiin tultaessa kortilla tai käteisellä.)


Onko kirjoittaminen sinulle haastavaa? Teetkö paljon kirjoitusvirheitä? Viekö tekstien lukeminen sinulta paljon aikaa? Lukiseulalla selvitetään viitteitä mahdollisesta lukivaikeudesta. Lukiseulan tulosten perusteella voimme tarvittaessa suorittaa myös yksilötestin. Yksilötestin perusteella tehdään tarvittaessa todistus lukivaikeudesta. 

  • Ensisijaisesti selvitä mahdollisuus suorittaa lukitestaus omassa oppilaitoksessasi
  • Lukiseulatestauksemme ovat maksuttomia, avoimia ja tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille
  • Testaamme ainoastaan henkilöitä, joiden äidinkieli on suomenkieli
  • Lukitestistä saat pätevän lausunnon esimerkiksi korkeakoulujen pääsykokeisiin ja yksilöllisiin järjestelyihin
  • Lukiseuloissa käytämme Niilo Mäki Instituutin Digilukiseulaa

Ilmoittautuminen lukiseulaan: Miialle sähköpostitse tai viestillä: miia.lund(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0018 (Whatsapp tai tekstiviesti).

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä, käydäksemme läpi tilannettasi ja sopiaksemme sinulle ajan lukiseulaan.

(Jos joudut perumaan lukitestiin osallistumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisin, mutta viimeistään testipäivää edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.)

Tässä linkki “pikalukitestiin”, jolla voit alustavasti selvittää viitteitä lukivaikeudesta. Tämä testi ei kuitenkaan anna luotettavaa ja lopullista arviota lukivaikeudesta, mutta toivottavasti rohkaisee sinua ottamaan meihin yhteyttä.

[/vc_row