Lukitestaus

Lukitestit

Onko kirjoittaminen sinulle haastavaa? Teetkö paljon kirjoitusvirheitä? Viekö tekstien lukeminen sinulta paljon aikaa? Lukiseulalla selvitetään viitteitä mahdollisesta lukivaikeudesta. Lukiseulan tulosten perusteella voimme tarvittaessa suorittaa myös yksilötestin. Yksilötestin perusteella tehdään tarvittaessa todistus lukivaikeudesta. 
  • Ensisijaisesti selvitä mahdollisuus suorittaa lukitestaus omassa oppilaitoksessasi
  • Lukiseulatestauksemme ovat maksuttomia, avoimia ja tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille
  • Lukitestistä saat pätevän lausunnon esimerkiksi ylioppilaskirjoituksiin, korkeakoulujen pääsykokeisiin ja yksilöllisiin järjestelyihin
  • Lukiseuloissa käytämme Niilo Mäki Instituutin Digilukiseulaa
Ilmoittautuminen: Satulle sähköpostitse tai viestillä: satu.niiranen(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0034 (Whatsapp tai tekstiviesti).
Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä, käydäksemme läpi tilannettasi ja sopiaksemme sinulle ajan lukiseulaan.

(Jos joudut perumaan lukitestiin osallistumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisin, mutta viimeistään testipäivää edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.)

 

Tässä linkki ”pikalukitestiin”, jolla voit alustavasti selvittää viitteitä lukivaikeudesta. Tämä testi ei kuitenkaan anna luotettavaa ja lopullista arviota lukivaikeudesta, mutta toivottavasti rohkaisee sinua ottamaan meihin yhteyttä.