LUKITAITURIT, PÄIVÄLEIRI 4.–6. -LUOKKALAISILLE, 29.7.-2.8.2024

Josen uudella Lukitaiturit -päiväleirillä tulet huomaamaan, että lukeminen ja kirjoittaminen on hauskaa!

Hyppää mukaan Josen uudelle Lukitaiturit-päiväleirille! Leiri on suunnattu ensisijaisesti 4.–6. -luokkalaisille lapsille, joilla on haasteita oppimisessa. Leirillä uppoudutaan lukemisen ja kirjoittamisen maailmaan erilaisten leikkien ja pelien kautta. Leirin aikana tulet huomaamaan, että lukeminen ja kirjoittaminen on hauskaa! Viikon aikana saat luoda oman sarjakuvasi, kirjoittaa kritiikin lempielokuvastasi vai vaikkapa pelistä, heittäytyä emojisuunnistuksen pyörteisiin sekä ratkaista tehtäviä pakohuoneessa. Leirillä tutustut myös koodauksen jännittävään maailmaan micro:biteillä sekä lattiarobotin jalanjäljissä. Tiedossa on roppakaupalla kivaa tekemistä, uusia kavereita ja kokemuksia!

 

 AIKA: maanantai-perjantai 29.7.-2.8.2024 klo 9-15
 PAIKKA:
Josen toimisto, Suvantokatu 20, 80100 JOENSUU
 HINTA:
50€/osallistuja
 ILMOITTAUTUMINENlinkki tässä

 Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille tiistai 9.7.2024

 Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

Kesän Lukileirit

Josen Lukileirit on suunnattu ensisijaisesti 1.3. -luokkalaisille lapsille, joilla on haasteita oppimisessa. Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 10 osallistujaa /leiri.

Lukileirin toiminta painottuu tekemisen kautta oppimiseen. Lukemisen ja kirjoittamisen taitoja tuetaan päivittäin ja oppimisessa hyödynnetään myös läheisiä ulkoilumaastoja. Leiriohjelmassa on huomioitu lasten loma-aika koulutyöstä ja harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti oppimista tukevien pelien ja leikkien kautta. Leirillä ulkoillaan päivittäin ja viikon aikana tehdään myös kirjastovierailu.

Tänä kesänä pidimme kaksi Lukileiriä kesäkuun alussa, kiitos kaikille osallistujille!

Vanhemmille lapsille suunnatulla Lukitaiturit-leirillä on vielä tilaa.