Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lasten tai aikuisten kanssa? Haluaisitko vetää omaa vertaisryhmää, ohjata lapsiparkissa tai osallistua Josen tulevan blogin kirjoittamiseen? Tule Joselle vapaaehtoiseksi!

Vertaisryhmän ohjaaja

Tule ohjaamaan Josen oppimisen pulmia kokevien aikuisten vertaistukiryhmää! Ryhmässä jaetaan ajatuksia, tunteita ja selviämisen keinoja oppimisen pulmiin liittyen. Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa. Kokoontumismuoto on vapaaehtoinen: se voi olla esimerkiksi yhdessä kahvittelua, pelailua, käsitöitä, ulkoilua tai mitä vain! Paikkana on Josen toimisto, Suvantokatu 20.

Kysy lisää: Päivi Ainasto, paivi.ainasto(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0029.

Vanhempien vertaisryhmän ohjaaja

Oletko alakouluikäisen erityislapsen huoltaja? Etsimme ohjaajaa Josen oppimisen pulmia kokevien lasten vanhempien ja huoltajien vertaisryhmään. Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa. Ryhmän tarkoituksena on tarjota vertaistukea ja jakaa vinkkejä lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen kotona. Ryhmän kokoontumismuoto on vapaavalintainen, esimerkiksi lenkkeily, kahvittelu tai vastaava. Kokoontumiskertojen sisältö muodostuu ryhmään osallistuvien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kysy lisää: Päivi Ainasto, paivi.ainasto(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0029.

Lapsiparkin vastaava

Tule viettämään aikaa alakouluikäisten lasten kanssa, vanhempien vertaisryhmän kokoontumisen ajan! Josen vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa tunnin ajan. Vanhempien ryhmän ajan lapset pelaavat, leikkivät, askartelevat ja puuhastelevat ohjatusti. Lapsiparkin vastaavan tehtävänä on keksiä lapsille mielekästä tekemistä ja huolehtia lapsista. Paikkana on Josen toimisto, Suvantokatu 20.

Kysy lisää: Päivi Ainasto, paivi.ainasto(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0029.

Vieraskynä-kirjoittaja

Haluatko osallistua Josen tulevaan blogiin? Toivomme Vieraskynä-palstalle erilaisia kokemuksia oppimisesta! Voit kirjoittaa esimerkiksi oman oppimisvaikeustarinasi, opiskelupolustasi tai oppimisvaikeuksista opiskeluissa tai työelämässä. Voit ottaa myös osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun ja kirjoittaa kantaaottavan tekstin! Vieraskynä-palstalle toivomme tekstejä myös eri alojen asiantuntijoilta ja työntekijöiltä kuten opettajilta. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kirjoittajataustaa, sillä me autamme tekstin viimeistelyssä! Kirjoituksia tullaan julkaisemaan tulevassa blogissamme 2-4 viikon välein.

Kysy lisää: Sara Korppila, sara.korppila(at)lukijose.fi tai p. 044 282 0019.

Ilmoittaudu mukaan haluamaasi vapaaehtoistehtävään: paina tästä!