Porina-hanke 9/2018-12/2019 (Päättynyt)

Ryhmiä myydään jatkossa vain ostopalveluna.

Joensuun seudun erilaiset oppijat ry tarjoaa ostopalveluna jännittäjien pienryhmäohjausta ja yksilöllistä tukea. Ryhmät ovat pienryhmiä (6-8 hlö), jolloin turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri mahdollistuu. Tapaamiset ovat esimerkiksi 10x2h. Vertaistukea, harjotteita, altistavia tehtäviä, tunnetaitoja ja yksilöohjausta.
Kysy hintaa: Päivi p.044 282 0028 tai paivi.ainasto(at)lukijose.fi

 

  • Suunnattu joensuulaisille 18-63 vuotiaille työttömille työnhakijoille, työttömyysuhan alla oleville sekä toisen ja korkea-asteen opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia, neuropsykiatrisia haasteita tai sosiaalisia pelkoja/haasteita.
  • Tavoitteena hankkeessa on edistää kohderyhmien työllistymistä ja työelämän nivelvaiheita kehittämällä osallistujien vuorovaikutus-, ilmaisu- ja sosiaalisia taitoja.
  • Hanketta toteutetaan pienryhmätoiminnan ja yksilöohjauksen kautta.
  • Pienryhmäkurssien pituudet ovat 10 x 3 tuntia. Hankkeen ajan mukana kulkee pienryhmäkurssien lisäksi non-stop-kurssi, jonne voivat osallistua kaikki eri Porina-ryhmäläiset.

 

PORINAN RYHMÄT:

MAJAKKA-ryhmä on tarkoitettu joensuulaisille työttömille (18-63v), jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja jotka haluavat kehittää sosiaalisia taitojaan. Pienryhmätyöskentelyä ja yksilöohjausta luotettavassa ja turvallisessa ilmapiirissä.

 

 

LAUTTA-ryhmä on tarkoitettu kaikille joensuulaisille toiseen asteen ja korkea-asteen opiskelijoille, joille sosiaaliset tilanteet ja esiintyminen tuottavat jännitystä ja päänvaivaa. Harjoitellaan turvallisessa ilmapiirissä työelämässä tarvittavia sosiaalisia taitoja.

 

 

MESSI-ryhmä (nonstop) on tarkoitettu kaikille Porina- ryhmäläisille, kun haluat tutustua muihin sosiaalisten taitojen ryhmäläisiin. Yhdessäoloa ja tutustumista toisiimme. Vierailuja ja jalkautumisia.

 

 

Porina-hanke on Pikku KAKE -hanke, jota rahoittaa Joensuun kaupunki, Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto. Lue lisää KAKE-hankkesta täältä.