Kirjoittamisen ja lukemisen paja

Kirjoittamisen ja lukemisen paja

Onko sinulla ideoita kuinka voisimme muovata Kirjoittamisen ja lukemisen pajasta toimivamman sekä sinun tarpeitasi vastaavan. Kerro ideasi: satu.niiranen(at)lukijose.fi tai 044 282 0034 (myös WhatsApp). 

Pajaan voi tulla työstämään kirjoitustöitä ja lukemaan läpi opintoihin liittyviä tekstejä. Paja tarjoaa myös hyvän paikan keskittyä kirjoitustöihin kuten: opinnäytetyö, gradu tai essee ja tekstien lukemiseen. Tarjolla on tietoa, tukea ja toimintaa helpottamaan kirjoittamisen ja lukemisen prosessia. Olet tervetullut mukaan ilman vaatimuksia, velvoitteita tai maksua.

Voit osallistua kurssin jokaiselle kerralle tai esim. vain yhdelle haluamallesi kerralle.

Paja alkaa ensin yhteisellä osiolla, jossa käydään läpi yleisimpiä kirjoittamisen ja lukemisen pulmia ja pohditaan keinoja ratkoa niitä. Tämän jälkeen osallistujat voivat aloittaa oman tekstinsä työstämisen.
 
Kirjoittamisen ja lukemisen paja järjestetään Joensuun seudun erilaisten oppijoiden toimistolla. Jokaiselle osallistujalle määrätään oma työskentelytila, jotta voimme ehkäistä mahdollisia tartuntoja. Tule paikalle ainoastaan terveenä.
 
Kurssilla huomioidaan viralliset koronasuositukset. Lähiopetuksessa kiinnitetään huomiota käsihygieniaan, pidetään turvavälit ja toivotaan maskin käyttöä. Paikalle tulee saapua vain täysin terveenä. Pidätämme oikeuden muutoksiin koronaohjeistusten muuttuessa.
 

Hinta: Maksuton

Aika: Tiistai 26.10., 9.11., 23.11. ja 14.12. klo 16-19

Paikka: Toteutetaan lähiopetuksena Joensuun seudun erilaiset oppijat ry toimistolla, Suvantokatu 20

Kysy lisää: Satu p. 044 282 0034 tai satu.niiranen(at)lukijose.fi

Ilmoittautuminen: 

26.10. tästä

9.11. tästä

23.11. tästä

14.12. tästä