Kirjoittamisen Paja

Kirjoittamisen paja

 

Kirjoittamisen paja palaa taas kun tilanne mahdollistaa ryhmän kokoontumisen toimitiloissamme. Tapaamisiin ja kirjoittelemisiin!

Onko sinulla ideoita kuinka voisimme muovata Kirjoittamisen pajasta toimivamman ja vastamaan paremmin sinun tarpeisiisi näinä etäyhteyksien aikoina? Kerro ideasi: satu.niiranen@lukijose.fi tai 044 282 0034 (myös WhatsApp). 

Pajassa etsitään ratkaisuja erilaisiin kirjoitus töihin kuten: opinnäytetyö, gradu tai essee. Tarjolla on tietoa, tukea ja toimintaa, helpottamaan kirjoittamisen prosessia. Olet tervetullut mukaan ilman vaatimuksia, velvoitteita tai maksua. Ota työsi ja mahdollinen tietokoneesi mukaan ja tule kanssamme viilaamaan tekstiä!

Toteutetaan etäyhteyden välityksellä. Osallistuja tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden osallistuakseen koulutukseen. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he pääsevät osallistumaan koulutukseen.

Paja alkaa ensin yhteisellä osiolla, jossa käydään läpi yleisempiä kirjoittamisen pulmia ja pohditaan keinoja ratkoa niitä. Tämän jälkeen osallistujat voivat aloittaa oman tekstinsä työstämisen. Kouluttaja on kokoajan käytettävissä etäyhteyden päässä ja osallistujat saavat häneltä kahden keskistä tukea tai halutessaan asiasta voidaan myös ryhmän kesken.
Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3.

Aika: Järjestetään syksyllä

Paikka: Etänä

Kysy lisää: Satu p.044 282 0034 tai satu.niiranen(at)lukijose.fi

Ilmoittautuminen: