Kirjoittamisen Paja

Kirjoittamisen paja

Onko sinulla ideoita kuinka voisimme muovata Kirjoittamisen pajasta toimivamman ja vastamaan paremmin sinun tarpeisiisi? Kerro ideasi: satu.niiranen(at)lukijose.fi tai 044 282 0034 (myös WhatsApp). 

Pajassa etsitään ratkaisuja erilaisiin kirjoitus töihin kuten: opinnäytetyö, gradu tai essee. Tarjolla on tietoa, tukea ja toimintaa, helpottamaan kirjoittamisen prosessia. Olet tervetullut mukaan ilman vaatimuksia, velvoitteita tai maksua. Ota työsi ja mahdollinen tietokoneesi mukaan ja tule kanssamme viilaamaan tekstiä! Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3.

Voit osallistua kurssin jokaiselle kerralle tai esim. vain yhdelle haluamallesi kerralle.

Paja alkaa ensin yhteisellä osiolla, jossa käydään läpi yleisempiä kirjoittamisen pulmia ja pohditaan keinoja ratkoa niitä. Tämän jälkeen osallistujat voivat aloittaa oman tekstinsä työstämisen.
Kirjoittamisen Paja järjestetään Joensuun seudun erilaisten oppijoiden toimistolla (sekä etänä). Jokaiselle osallistujalle määrätään oma työskentelytila, jotta voimme ehkäistä tartuntoja. Tule paikalle ainoastaan terveenä.
Kurssilla huomioidaan viralliset koronasuositukset. Lähiopetuksessa kiinnitetään huomiota käsihygieniaan, pidetään turvavälit ja toivotaan maskin käyttöä. Paikalle tulee saapua vain täysin terveenä. Pidätämme oikeuden muutoksiin koronaohjeistusten muuttuessa.

Hinta: Maksuton

Aika: Tiistaisin 23.2., 30.3., 27.4. ja 25.5. klo 16.00-19.00

Paikka: Toteutetaan etä-/lähiopetuksena Joensuun seudun erilaiset oppijat, Suvantokatu 20

(Kurssi toteutetaan hybridiopetuksena, eli osallistuja voi valita itse, osallistuuko etä- vai lähiopetukseen.)

Kysy lisää: Satu p.044 282 0034 tai satu.niiranen(at)lukijose.fi

Ilmoittautuminen: (Ilmoittautuminen on sitova!)

23.2. tästä

30.3. tästä

27.4. tästä

25.5. tästä