Aarresaari

Joensuun seudun erilaiset oppijat ry on järjestänyt toukokuussa äitienpäivää edeltävänä lauantaina Aarresaari-seikkailun Utransaaressa.

Aarresaari-seikkailu on lapsiperheille suunnattu maksuton tapahtuma, jossa lapset ja aikuiset pääsevät yhdessä selvittämään erilaisia oppimista ja kehitystä tukevia rastitehtäviä. Tapahtuman tarkoituksena on jakaa myös tietoa Joensuun seudun erilaiset oppijat ry:n toiminnasta ja tarjota iloisia hetkiä ja elämyksiä oppimisen parissa.

Vuonna 2021 Aarresaaressa seikkailtiin virtuaalisesti nettisivuiltamme löytyvien rastien avulla 7.5-6.6.2021. Seikkailla sai Utran saarilla QR-koodien avulla tai omassa kotimetsässä käyttämällä nettisivujamme.

Vuoden 2022 tapahtuman tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa. Seuraa nettisivujamme ja sosiaalista mediaamme Aarresaari-tapahtumaan liittyen!

Vapaaehtoiseksi Aarresaareen?

Käy vastaamassa kyselyyn ja jätä alustava ilmoittautumisesi Aarresaari-tapahtuman suunnitteluun ja järjestämiseen, yhdessä muiden innostuneiden vapaaehtoisten kanssa. Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa. Kyselyyn tästä.