Elinikäisen oppimisen keskus -hankkeen toiminta päättyy 31.1.2022. Viimeiset pajat olivat joulukuussa, yksilöohjausta Miialta ja Johannalta ei saa enää tammikuussa 2022. Tutustu Josen muuhun tarjontaan ja ota yhteys Satuun tai Päiviin!

Olisiko perustaidoissa petrattavaa? (Perustaitoja ovat esim. erilaisten tekstien lukeminen ja kirjoittaminen, tietokoneen ja älylaitteiden peruskäyttö, peruslaskutoimitukset, ajanhallinta ja erilaiset opiskelutekniikat.)

Sisältääkö työsi tai opintosi laskemista, mutta se tuntuu haastavalta? Kaipaatko apua työhakemuksen tai muun tekstin kirjoittamiseen?

Onko tietokoneen käytön opettelu jäänyt muun elämän jalkoihin?

Haaveiletko opinnoista, mutta et oikein tiedä miten sitä opiskeltiinkaan?

Vai ovatko opinnot käynnissä, mutta eivät suju niin kuin toivoisit? Onko hankala löytää tärkeät asiat tekstistä? Ovatko kurssit ja tehtävät levällään etkä tiedä mistä aloittaisi?

Esimerkiksi tällaisiin aiheisiin voit saada apua Oppimisen olohuoneesta. Ota yhteyttä Johannaan tai Miiaan, niin varataan aika keskusteluun. Voit jatkaa yksilöohjauksessa ja/tai osallistua Oppimisen olohuoneeseen tai pajaan. Toiminta on sinulle maksutonta.

Olitpa opiskelija, työssäkäyvä, työtön tai työelämän ulkopuolella ja kaipaat tukea oppimiseen, tervetuloa! Oppimisen olohuoneesta saat oppimisen tukivälineitä ja vertaistukea opintoihin, töihin ja elämään.

Meidät saa parhaiten kiinni sähköposti- tai tekstiviestillä.

Johanna Lyytikäinen
Oppimisvalmentaja, FM, opo
Puhelin: 044 282 0019  /  johanna.lyytikainen(at)lukijose.fi

Miia Lund
Oppimisvalmentaja, KM erityisopettaja, Ttm
Puhelin: 044 282 0018  / miia.lund(at)lukijose.fi

.

Oppimisen pajat

maanantaisin 16.8.-13.12.2021 klo 16-19

ja keskiviikkoisin 18.8.-15.12.2021 klo 12-16 Josen toimistolla, Suvantokatu 20.

Pajaan voit tulla tekemään omia tehtäviäsi tai harjoittelemaan lukemista, kirjoittamista, laskemista ja digitaitoja erilaisten tehtävien avulla omaan tahtiisi. Me autamme silloin kun tarvitsee. Pajassa voit myös jutella muiden kanssa ja saada mahdollisesti vertaistukea ja vinkkejä oman oppimisvaikeuden kanssa elämiseen.

Voit tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa, miten vain pääset. Toivomme, että käyt yksilöohjauksessa ennen pajaan tuloa. Ilmoittaudu pajoihin viimeistään kyseisen päivän aamuna teksti- tai sähköpostiviestillä meille, niin tiedämme varata tilaa.

Katso lyhyt esittelyvideo: