Elinikäisen oppimisen keskus -hanke             

 

Elinikäisen oppimisen keskus on Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry:n hanke, joka on syntynyt valtakunnallisen Taitotuunaajat-hankkeen tulosten pohjalta. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa aikuisten perustaitoja matematiikassa, lukemisessa ja kirjoittamisessa, digitaidoissa ja opiskelutaidoissa, perustaa esteetön tila taitojen vahvistamista varten ja kehittää työkaluja aikuisten oppimisvaikeuksien huomaamiseen ja puheeksi ottamiseen eri alojen ammattilaisille. Keskus tarjoaa perustaitojen vahvistamiseen yksilöohjausta, pienryhmäohjausta ja vertaistukea. Palvelu on maksutonta ja tarkoitettu opiskelijoille, työssäkäyville ja työttömille aikuisille, jotka tarvitsevat tukea perustaitojen vahvistamisessa. Oppimisen olohuoneen toiminta jatkuu saumattomasti Elinikäisen oppimisen hankkeen kanssa, mistä tarkempaa tietoa Oppimisen olohuoneen sivulta.

Elinikäisen oppimisen keskus -hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Joensuun kaupunki, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Karelia ammattikorkeakoulu, Riveria, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry ja Erilaisten oppijoiden liitto ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeen toiminta-aika on 1.2.2019-31.7.2021.

Lisätietoja hankkeesta antavat hankepäällikkö Heli Kinnunen, puh. 044 282 0036 ja hanketyöntekijä Johanna Lyytikäinen, puh. 044 282 0019.