Joulukuun aukioloajat

Itsenäisyyspäivänä toimisto on kiinni 6.12. sekä myös perjantaina 7.12.

Joulun aikaan toimisto on kiinni 20.12.2018 – 6.1.2019.

 

Vastaa ja vaikuta JOSEn tuleviin toimitiloihin

Porina-ryhmät tukevat sosiaalisissa taidoissa

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä

Oppimisen olohuone aikuisille nyt myös Joensuussa

Lue lisää täältä

Syksyn 2018 kurssit alkavat syyskuussa! 

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä

 

  • Palautekysely toiminnastamme on nyt käytössä. Kyselyn löydät sivupalkista tai täältä www.lukijose.fi/palaute
  • Jose:n jäsen päivitäthän ajantaisaiset yhteystietosi täältä

 

 


 

 

Misse-kissan kirja-arvostelu:

Olen luki kissa-Misse ja rodultani Burma. Väriltäni olen musta ja minulla on pinkki nenuli. Minä asun rantakylässä lähellä kirjastoa, jonne joskus aina livahdan ihmisiltä salaa niin, ettei kukaan edes huomaa minun olevan kirjastossa. Minulla on keltaiset silmät, jotka loistavat valokuvassa kuin pienet taskulamput.

Rakastan kaikenlaista kissamaista puuhaa, jopa sellaista mistä omistajana P:E ei tykkää kovinkaan paljoa, vaikka minusta se tykkää muuten tosi paljon. Yhteisenä ongelmana meillä on lukivaikeus.

Me luemme paljon yhdessä erilaisia kirjoja ja usein joudunkin pyytämään ihmiskäsien apua tähän kirjoittamiseen, koska kirjoja arvostellessa kaksi käpälää on hitaammat kirjoittamaan kuin kymmenen sormea.

Minä olen siis oikea kissa, enkä mikään fiktiivinen hahmo, en vaan osaa kirjoittaa kuin kissakielellä, siksi omistajani kirjoittaa kertomukseni teidän ihmisten kielelle. Minun lempikirjani on Nälkäpeli, koska ajattelin että sitä voi syödä ja pelata, mutta olenkin vaan pureskellut kirjan kantta.

 

 

 

Vihdoin mauh on tullut kirja jossa esitellään tarkemmin hieman tutuksi tulleitä klaaneja ja klaanien salaisuuksiin kirja sarjan ykkös kirjassa.

Klaanien salaisuudet

 

Soturikissat

Tekijä: Erin Hunter
Julkaistu: elokuu 13, 2018 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Secrets of the Clans
Tyylit: Fantasia, tietokirja ja nuorten
Suomentanut Nana Sironen.

 

Tervetuloa klaanikissojen reviireille! Jee pääsin vihdoin käymään minun rakkaiden sukulaisten ja joo pikkasen kaukana asuvien, soturikissojen luona ja jokaisessa klaanissa.

  • Sain opastettu kierros klaanien leireihin ja reviireille.
  • Minulle vihdoin kerrottiin tarinaa siitä kuinka kaikki sai aikansa ja mistä on alkuaan nimet klaaneille, unohtamatta legendoja (tärkeimpiä päälliköitä ja parantajia.)
  • Tapaa myös klaanien ulkopuolisia kissoja.
  • Minä pääsin myös kuulemaan kissojen mielenkiintoisa tarinointia ja myös hieman surullisia

 

Klaanien kirjat ovat Soturikissat-erikoiskirjoja, joissa päästään kurkistamaan klaanikissojen salaisuuksiin, uskomuksiin ja elämään klaanin sarjassa.

Kirja on hyvin mielen kiintoinen ja avaa paljon niitä kohtia jotka ovat saattaneet  jäädä sinulta huomaamatta tai jopa vaivaamaan, Kirja paljastaa myös syyt miksi soturi laki on olemassa ja miksi se alkuaan piti  laatia.

Kirja on todella mahtava  ja tästä syystä anna täydet pisteet eli  5 lankakerää.

Huom!! Jos olen ensi kertalainen tai vasta aloittanut  Soturikissat kirjoja lukemaan suosittenen  ensimmäisena tai pikaisesti lukemaan tämän kirjan niin saat  tarinasta enemmän irti.

 

Tämä on myös oiva joululahja idea lukialle joka vasta aloittelee Soturi kissoihin tutustumista tai harkitsee asiaa vielä.

Misse -kissa suosittelee

 

 

 

Tekstin koko