Aukioloajat

31.5.2020 asti avoinna vain ajanvarauksellla

 

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Josen kevään toimintaan

Josella on ryhdytty muun yhteiskunnan tavoin toimiin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

– Toimisto on avoinna vain ajanvarauksella 31.5.2020 saakka.

– Kurssit ja ryhmät toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etänä. Opettaja on yhteydessä tarkempiin ohjeistuksiin liittyen.

– Oppimisen ohjausta yksilöille ja perheille tarjotaan haastavasta tilanteesta huolimatta. Jos sinulla on jo varattu aika yksilö- tai perheohjaukseen, voit sopia sen perumisesta tai muuttamisesta etäohjaukseksi. (Ensisijaisesti tulemme suosimaan etäohjauksia ainakin kevään ajan.)

– Ajankohtaisissa asioissa voit ottaa yhteyttä Katri Tammelaan p. 044 282 0022, neo@lukijose.fi tai facebookin messenger -sovelluksella JOSE joensuun seudun erilaiset oppijat. Jos sinulla on kysyttävää koskien yksilohjausaikaasi, ota ensisijaisesti yhteyttä omaan ohjaajaasi (tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Katriin). Seuraa ilmoitteluamme myös nettisivuillamme: www.lukijose.fi

– Chat-päivystykset ovat jatkossakin tiistaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16. Pidämme chat päivystystä mahdollisuuksien mukaan myös muina päivinä klo 10-15. Chattiin voi jättää myös offline-viestin, jos palvelu ei ole aktiivinen. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

– Maanantaina 23.3. lukiseula pidetään ennakkoon ilmoittautuneille sovitusti (täynnä!) osoitteessa Suvantokatu 20. Pyritään tilajärjestelyissa huomioimaan vallitseva koronatilanne. Jatkossa siirrymme sähköiseen lukiseulaan. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin.

–  Aarresaari-tapahtuma 9.5. on peruttu. Jelpparitoiminta on tauolla tämän kevään ajan. Nuorten erilaisten oppijoiden (NEO) toimintasta pelipäivät ja huonepakopeli on peruttu 13.4. saakka. Apuvälinekoulutus 8.4. on peruttu. Lasten lukitukiryhmän ja vanhempainryhmän loppukevään kaikki tapaamiset on peruttu. Luova liike ja kehotietoisuus viimeinen kokoontuminen 21.3. peruttu.

Jose pyrkii tarjoamaan tukea oppimiseen haastavasta tilanteesta huolimatta. Ota rohkeasti yhteyttä, löydetään yhdessä ratkaisu.

 

Huomio!

Tämän viruskauden aikana toivomme erityisesti:
- Ettet tule sairaana toimistolle.
- Peset kätesi toimistolle tullessasi.
- Ethän myöskään pahastu ettemme kättele.
Suojellaan terveyttämme!

 

Vuosikokouskutsu

Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 28.4.2020 klo 18.00 osoitteessa Suvantokatu 20, 80100 JOENSUU.

Kokouksen aiheina:

– Sääntöjen mukaiset asiat mm. tilinpäätös ja toimintakertomus
– Hallituksen valinta

Tervetuloa!

 

Oppimisen olohuone aikuisille nyt myös Joensuussa

Lue lisää täältä

 

  • Palautekysely toiminnastamme on nyt käytössä. Kyselyn löydät sivupalkista tai täältä www.lukijose.fi/palaute
  • Jose:n jäsen päivitäthän ajantasaiset yhteystietosi täältä