Vahvuuspäivä perheille

Vahvuuspäivä perheille

Aika: Lauantaina 26.9.2020 klo 9-14

Paikka: Kotikartanoyhdistyksen toimitila, Kauppakatu 34

Kohderyhmä: Lapsiperheille, joissa koetaan haasteita oppimisessa (alakouluikäiset lapset)

Ilmoittautuminen: tästä

Lisätiedot:  Sanna Peltonen p. 044 282 0037, info@lukijose.fi tai Satu Niiranen p. 044 282 0034, satu.niiranen@lukijose.fi

.

Meillä jokaisella on taitoja ja hyviä piirteitä. Välillä omia vahvuuksiaan voi olla kuitenkin vaikea tunnistaa ja nimetä. Omien vahvuuksien tiedostaminen kehittää myönteistä minäkuvaa, helpottaa omien tavoitteiden saavuttamista ja tuo puhtia arkeen.

Päivän tavoitteena on, että lapset oppivat tunnistamaan ja nimeämään itsestään jonkin vahvuuden ja tilanteen, jossa vahvuudesta on hyötyä. Perheen aikuisten kanssa pohditaan yhdessä huoltajien vahvuuksia ja voimavaroja osana koko perheen hyvinvointia. Lisäksi mietitään, miten lasten vahvuuksia voisi huomioida ja vahvistaa arjessa.

Päivän aikana lapset ja huoltajat toimivat välillä omissa ryhmissään ja välillä yhdessä. Lasten ryhmässä pohditaan omia vahvuuksia leikkien ja pelaten. Huoltajien ryhmässä toimitaan rennosti jutustellen. Päivän ohjelmassa pyritään huomioimaan perheiden toiveita ja tarpeita.

Loppupäivästä käydään yhdessä läpi päivän aikana opittua ja oivallettua. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan.

Tulkaa löytämään vahvuuksista voimaa!

.

Tarjoamme lämpimän ruoan ja kahvit. Päivään osallistuminen on maksutonta.

Jos tarvitset perheen muille lapsille lastenhoitoa toimintapäivän ajaksi, ole yhteydessä Sannaan 11.9. mennessä (info@lukijose.fi tai p. 044 282 0037)

Päivä järjestetään PKO:n lahjoitusvaroin ja Veikkauksen tuella.

Tilaisuudessa huomioidaan viralliset koronasuositukset ja kiinnitetään erityisesti huomiota käsihygieniaan. Paikalle tulee saapua vain täysin terveenä. Pidätämme oikeuden perua tapahtuman koronaan liittyvien turvallisuusohjeistusten muuttuessa.