Syksyn ohjelma nähtävissä myös tästä Toiminta Syksy 2017.

 

Lukienglanti
Kurssilla opiskellaan englantia erilaisin toiminnallisin keinoin rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena on oppia ja muistutella perusasioita mieleen sekä rohkaista käyttämään kieltä. Kurssille voit osallistua oli englanninkielen taitosi mikä tahansa.

Aika: keskiviikkoisin klo 16.30–18.00 . Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Englantia opiskelijoille ja opintoihin pyrkiville

Kurssilla saat tukea peruskielioppiin ja sanastoon. Kurssi antaa valmiuksia korkeakoulujen ammattillisiin ja akateemisiin kursseihin sekä ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Aika: keskiviikkoisin klo 18.15–19.45 . Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Lukivenäjä
Tule mukaan opiskelemaan venäjää mielenkiintoisin ja erilaisin keinoin.

Aika: keskiviikkoisin klo 18.00–19.30. Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Jättekiva -ruotsin valmentava kurssi korkeakouluopiskelijoille
Kurssilla saat tukea peruskieliopin ja ruotsin sanaston hallintaan. Opiskelumenetelmät ovat toiminnallisia ja tukevat hyvin erilaisia oppimisen tapoja.

Aika: tiistaisin klo 16.30–18.00. Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Liike, tanssi ja oppiminen -kurssi
Tervetuloa tanssimaan, improvisoimaan, heittäytymään ja kuuntelemaan omaa kehoa. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tanssi-improvisaatiosta. Tavoitteena on syventää kehotietoisuutta ja laajentaa oman liikkumisen mahdollisuuksia, mikä tukee muutakin oppimista.

Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Kädentaidot-kurssi
Kädentaidot-kurssilla tutustutaan erilaisiin taiteen tekemisen ja itsensä ilmaisemisen muotoihin. Kurssi on suunnattu yli 15-vuotiaille. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: tiistaisin klo 17.00–20.00. Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Tablettien toiminnot tutuksi- kurssi
Kurssilla tutustutaan rauhalliseen tahtiin tablettien sovelluksiin, peleihin ja mahdollisuuksiin toimia oppimisen ja arjen apuvälineenä.

Katso kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Tsemppiä opintoihin- ryhmä

Syksyllä tullaan pitämään korkeakouluopiskelijoiden yhteinen tsemppiä opintoihin -ryhmä. Ryhmässä harjoitellaan erilaisia oppimisen menetelmiä ja kokeillaan erilaisia oppimista hyödyntäviä keinoja ja tutustutaan syvemmin omiin oppimisen tapoihin.

Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmottaudu täältä.

 

Vekkari-ryhmä

Vertaistukiryhmä korkeakouluopiskelijoille tarjoaa vertaistukea, tietoa ja toimintaa henkilöille, joilla on haasteita oppimisessa. Ryhmä kokoontuu Joensuun pääkirjaston Opinpesällä maanantaisin: 11.9., 25.9., 9.10., 23.10., 13.11., 27.11. ja 11.12. klo 17:00-19:00. Olet tervetullut ilman pääsymaksuja tai velvotteita!

Tekstin koko