• Lasten Lukileiri 5.6.-9.6. on täynnä! Toinen leiri järjestetään 12.-16.6. !

  Avaa tästä leirin esite: Lukileiri

Ilmoita lapsesi leirille viimeistään 31.5.2017 mennessä osoitteeseen sihteeri@lukijose.fi  tai 044-2820028

 

 • Ilmianna hyvä ope Pohjois-Karjalasta!
  Onko tuttavapiirissäsi ennakkoluuloton opettaja, joka käyttää tehokkaasti oppimisen apuvälineitä, ohjaa oppilaita täydellä sydämellään ja jakaa asiantuntemustaan myös verkostojensa käyttöön. Ilmianna hyvä ope lyhyine perusteluineen osoitteeseen sihteeri@lukijose.fi. Äänestysaika päättyy 20.5.2017. Eniten ilmiantoja kerännyt opettaja palkitaan 3.6.2017
 • YHTEISTYÖKUMPPANI vastaathan palautekyselyymme, jotta voimme kehittää toimintaamme myös yhteistyön osalta. Löydät kyselyn täältä. Kiitos vastauksistasi!
 • PALAUTEKYSELY on nyt auki! Arvioi ja anna palautetta vuoden 2016 toiminnastamme. Arvostamme palautettasi, sillä:
 1. Sen avulla voimme kehittää ja suunnata toimintaamme.
 2. Sen avulla voimme perustella toimintamme tarpeellisuutta.
 3. Sen avulla asiakkaidemme ääni pääsee kuuluviin.

Kyselyyn vastaaminen ei vie kuin muutaman minuutin. Ole ystävällinen ja anna meille rehellinen palautteesi vuodesta 2016.  Kyselyyn pääset TÄSTÄ.

 

 • JOSE päivystää Whisperillä tiistaisin klo 10-14! Tervetuloa kysymään neuvoa opintoihin tai tekemään omia tehtäviä! Samaan aikaan paikalla myös Nuorisoverstaan K-16 Kahvila.
 • Aarresaaren päivä on julkaistu! Etsimme nyt vapaaehtoisia 13.5. Utran saaressa järjestettävään lapsiperheseikkailuun! Lue lisää: toiminta > Aarresaari-seikkailu tai vapaaehtoiseksi-osiosta
 • Chat-päivystys palvelee maanantaisin klo 11-16, kysy jos mieltäsi askarruttaa jokin!
 • 2.12.2016 Vauhtia Vahvuuksista -Seminaarin Kaisa Vuorisen luento diat löytyvät täältä.

Misse-kissan kirja-arvostelu:

misse
Nauskis tänään vuorossa olisi sitten ihmetyksen aihaana kirjasarja nimeltään Lumotun metsän kronikat josta ensimmäinen osa nimeltään Lohikäärmeen prinsessa.
Kirjan on kirjoittanut Patricia C. Wrede
Alkuperäinen nimi: Dealing with Dragons

Kirja kertoo nuoresta prinsessasta nimeltään Cimere joka on sillain epätavallien prinsessa että hän ei ole kiinnostunut paremminkin inhoaa koska se on tylsää ottaa tanssi tunteja, runoista tai koruonpelia. Cimore haluaa oppia mm miekailemaan, kokkaamaan ja magisia taitoja jotka ovat kiellettyä, hän ei myöskään ole tavanolainen hienostelia joka kaiket päivät katselee ulos huokaillen prinssinsä saapumista ja harjaillen kultaisia kihara kutrejaan. Cimorene haluaan ihan muuta ja hän laittaa hiuksensa usein letille joka on musta kun yö ja muutenkin käyttäytyy eritavalla mun hänen muut siskonsa jotka ovat täydelisiä prinsessoja. Cimorene jota harmistuu kun vanhemmat ovat päättäneet naittaa hänet eräälle prinssille jota tyttö ei voi sietää.

Eräänä päivänä Cimorene pakenee ahdistavista kuvioista ja törmää erikoisella tavalla lohikäärmeisinjolloin saa mahdollisuuden ryhtyä mahtavan ja kiehtovan Kazul-lohikäärmeen prinsessaksi. Hän taistelee velhoja vastaan ja kohtaa noidan, puhuvan linnun, kivisen prinssin – ja monia erilaisia lohikäärmeitä.
Tässä fantasiamaailmassa lohikäärmeet ovat suuria persoonallisuuksia, joiden pahimpia vihollisia ovat niljakkaat velhot. Cimorenen seikkailujen myötä käynnistyy suuri 4 osainen seikkalu, Kirjassa vihahtaa myös tuttuja sadun prinsoseja ja prinsejä
Kirja oli niin hyvä ja koukuttava että haluan lukee mahdollisemman pian kaikki muutkin jäljelle jääneet kirjat ja koska lukeminen janottaa litkin jo niin paljon maitoa että pelkään lehmien olevan uuvuksissa siksi haluan kiittä myös heitä.
Kirjalle täydet 5 pistettä ja kissamaisent suositukset

Tekstin koko