Jelppari-hanke

Hankkeen tavoitteena on tukea oppimista, lisätä tietoutta oppimisvaikeuksista sekä tukea sosiaalista osallisuutta ja työllisyyttä. Hankkeen kohderyhmää ovat toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijat, opettajat ja oppilaitokset.

 

Opiskelijalle:

Jelppari-toiminta antaa maksutta lisäopetusta toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille johonkin tiettyyn oppiaineeseen. Jelppari auttaa sinua sinulle pulmallisessa oppiaineessa!

Kesällä 2017 järjestetään kolme oppimista tukevaa kurssia. Kurssit ovat maksuttomia ja avoimia toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille. Tarkemmat kurssiohjelmat julkaistaan toukokuussa.

  • Yleinen opiskeluparkki, jonne voi tulla esimerkiksi pyytämään neuvoa oppimistekniikoiden käyttöön, tekemään kesäopintoja, valmistautumaan ylioppilaskirjoituksiin tai työstämään opinnäytteitä.
  • Matematiikan tukikurssi, joka auttaa matematiikan solmukohdissa ja auttaa valmistautumaan esimerkiksi ylioppilaskirjoituksiin.
  • Englannin tukikurssi, joka auttaa englannin solmuissa ja auttaa valmistautumaan ylioppilaskirjoituksiin.

aineetsahkopolkupyora-2-2

Opetusalan ammattilaiselle:

Kouluille:

  • Pyydä esittelyä Jelppari-toiminnasta, oppimisesta ja sen tukemisesta kouluusi.
  • Pyydä flaijereita Jelppari-toiminnasta.

 

Hanke

Hanke toteutetaan 1.5.2016-30.10.2017 ja sitä rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus ja Joensuun kaupunki. Jelppari-hanke on osa Joensuun KAKE-hanketta.

 

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään!

Linnea Breiling
p. 044-2820037
linnea.breiling[at]lukijose.fi

 

logo_kake_varillinen    rahoittajat logo_joensuu

Tekstin koko